Toca Life World

Mobiilipeli: Toca Life World
Julkaisija: Toca Boca

Pelaaja: -Aura-

Minä tykkään tästä pelistä, koska siinä voi tehdä melkein mitä vaan. Pelaan sitä kännykällä ja tabletilla. Tabletilla näkee paremmin kaikki pienet yksityiskohdat. Toca Life Worldissa voi tehdä omia hahmoja, tehdä tai löytää crumpetteja ja voi sisustaa talonsa miten haluaa.

Aluksi pelaaja saa kolme hahmoa, jotka voi muokata. Hahmon ihonväriä voi muuttaa, sitten voi muuttaa sen hiuksia, vaatteita ja hiuskoristeita ja vastaavia. Myös kasvoja voi muokata. Hahmonluontipaketin voi ostaa, jos haluaa ja on rahaa. Siinä tulee esimerkiksi 27 uutta hahmoa, uusia hiuksia ja yli 2000 uutta vaatetta. Minusta peliä voi pelata hyvin ilman lisäosien ostamista.

Pelissä on erilaisia alueita, osa on ilmaisia ja osa maksaa. Minun lempparini ilmaisista on postipaikka, koska siellä on paljon sisustusjuttuja, joita voi katsella ja joita voi käyttää. Sinne tulevat myös viikon lahjat, jos pelaa peliä aktiivisesti.

Tässä olen tehnyt lempicrumpettini. Kuva: Aura.

Crumpetit ovat pieniä eläimiä. Niitä tehdään Bop-cityn pikkupaikassa yhdistämällä kaksi asiaa. Siinä pitää olla tietty hahmo tekemässä crumpettia, jotta se onnistuu. Crumpetteja on hauska etsiä ja tehdä!

Sitten siellä on timantteja eri paikoissa. Niitä voi löytää etsimällä. Joka paikasta voi ehkä löytää timantin, en ole varma.

Pelissä voi vaihtaa vuorokaudenaikaa, ja auringolle voi laittaa aurinkolasit tai jotain muita päähän kuuluvia asioita! Siellä voi myös käydä kaupassa ja tehdä ruokaa eri paikoissa. Kun aloitan pelin, menen aina ensin kotiin, että muistan, mitä olin tekemässä. Kotona minulla on ilmaislahjaksi saatu koira, jolle teen ruokaa ja vien sitä joskus lenkille hahmon kädessä. Voi myös ostaa koiraparkin, jossa tulee monta koiraa! Joskus teen kotona lounasta, tai laitan hahmon nukkumaan.

Mielipide: 10/10

2 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

RSS
Follow by Email
Instagram